• Intermedi 2

  timthumbHola nois!

  Com va?

  Ahir ja ens vam posar definitivament les piles i vam començar a preparar la propera festa que vindrà: Tots Sants.

  En grups de 4 persones vam decidir quin tipus d’entitat volíem ser i quines eren les activitats que faríem per celebrar aquesta festa a Castelldefels. Va sortir de tot: balls de zumba, una passarel·la de castanyeres (Miss Castanyera 2013), gimcana amb gossos, concerts de rock…

  Després vam llegir un text amb una programació de Tots Sants. Ens vam fixar en com podem jugar amb les majúscules, les minúscules, la negreta, el subratllat, el format díptic/tríptic, etc per cridar l’atenció del nostre lector i fer-li la vida una mica més fàcil.

  Per acabar, vam fer un repàs dels diftongs i vam buscar totes les paraules d’un programa de festa major que tenien diftong o hiat i les vam separar per síl·labes. No vam tenir temps d’acabar l’exercici i vam dir que l’acabaríem durant el cap de setmana.

  Si cliqueu aquí anireu a l’enllaç que us vaig comentar sobre diftongs i hiats. Un cop a la pantalla, heu de clicar l’opció “diftongs i hiats” que teniu a la columna de l’esquerra. Si voleu practicar, endavant!

  Bon cap de setmana!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share