• S3 2a sessió

    Hola!

    Ja he llegit els comentaris que heu fet sobre la història del primer dia! En general ens vam quedar tots ben parats i veig que hi ha gent que s’ha quedat, fins i tot, decepcionada!

    Com molt bé diu la Cristina, el títol ja ens donava alguna pista de com podia acabar la història. També és cert, però, que molts de nosaltres hauríem volgut un final feliç.

    Ahir vam començar l’article d’opinió. Vam llegir un text i en grups vam decidir quina era l’estructura, després ho vam posar en comú i vam veure que, tret d’alguns petits matisos (on acabava exactament la introducció), tots teníem una opinió similar.

    Després vam treballar diferents maneres per expressar causa, oposició, finalitat, conseqüència, comparació i condició, recordeu? Cada grup va completar unes frases i després les vam comentar.

    També us vaig passar la llista del dietari. Ara, tothom ja sap quan l’ha de fer i amb qui.

    Per no acabar la setmana amb el regust amarg de la història amb final inesperat, us deixo un vídeo que, no ens enganyem, als 3 segons ja tindreu un somriure als llavis i quan s’hagi acabat, estareu de més bon humor, segur!

    Bon cap de setmana!

    Que bé s’ho passa amb ben poca cosa!

     

     

  1. Juncal

    21 oct. 13
    15:23 #

    És molt bonic el vídeo, em recorda un que vaig veure fa uns dies, tots dos protagonitzats per nens, la d’aquest també té llum pròpia.

    Que segueixin així

    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_TDcl0EfSMU

  2. Isabel Vaquera Cruz

    22 oct. 13
    18:29 #

    Hola !

    M’ha fet riure molt; suposo que el riure dels infants és contagiós. Aquest vídeo m’ha fet pensar que les coses senzilles poden donar-nos molt, i com ens compliquem la vida quan som adults.
    Hauríem de fer més cas de la nostra intuició, i deixar-nos portar.

    En fí, ” Que bé s’ho passa amb ben poca cosa! ” A veure si aprenem !


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share