• 3a sessió Intermedi 1

  Bon dia,

  Ahir vam començar la sessió recordant allò que havíem vist la setmana passada. Alfabet, dígraf, organització de la festa… A continuació, us vaig demanar ajuda perquè havia escrit una nota per a la Patricia i, com que el meu ordinador deu tenir algun virus, se m’havia desordenat. Per tant, us vaig demanar que l’ordenéssiu. Si no vau venir, aquí la teniu: nota desordenada / nota ordenada

  Vau fer grups per treballar la nota (què és, estructura, característiques i exercicis), l’oració i la puntuació. Ahir només vam tenir temps d’escoltar els companys que eren els encarregats de la nota. Així doncs, la Patricia, el Juan i el Miguel ens van explicar en què consisteix aquest document. Aquí en tenim un resum. 😉

  El Fran, el Tadeo i l’Stefanny es van encarregar de fer una ullada als exercicis relacionats amb la nota. Per comprovar si ho havíem entès, el Fran ens va escriure una nota desordenada a la pissarra perquè l’ordenéssim i així poder practicar una mica més.

  Finalment, us vaig demanar que reviséssiu les notes que havíeu escrit tenint en compte el que ens acabaven d’explicar els companys per veure si les nostres notes necessitaven alguna modificació. Demà ho posarem en comú.

  A més, també vam parlar del programa Voluntariat per la Llengua. Alguns companys van comentar l’experiència de participar-hi i els que us vau animar em vau donar les fitxes. Ja ho sabeu: encara hi sou a temps. Si algú més s’hi anima, demà podeu emplenar la fitxa i donar-me-la.

  I això és tot.

  Fins demà,

  Lourdes

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share