• 4a sessió B3

    Vam començar la sessió creant la llista de les cançons del dia. Vam recordar la sessió anterior. Després vam aconseguir un objectiu molt important: vam trobar el títol per al projecte, El vaixell de la llibertat. La finalitat és investigar per què es van exiliar els autors.

    Vam aprofitar per presentar la unitat 1. Vam establir quines eren les preguntes que respondríem per elaborar el mural de cada escriptor. Aquesta activitat ens va servir per repassar els interrogatius (quin/-a/-s/ -es, qui, què, per què, on / d’on / a on).

    Vam repassar el vocabulari sobre caràcter i vam començar a aprendre a fer suposicions.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share