• 6a sessió Intermedi 1

  Bon dia,

  Avui hem començat recordant què vam fer dimarts passat. Per fer una mica de memòria, hem llegit l’entrada del dietari. El Tadeusz m’ha fet veure que em vaig equivocar en les estructures de les invitacions i que me’n vaig oblidar un parell. Aquí teniu la versió revisada.

  A continuació, hem comprovat si havíem separat per síl·labes correctament la llista de les coses que necessitem per a la festa. Aquest n’és el resultat.

  Ens havia costat una mica l’aigua, la truita, el formatges, les estovalles i els tovallons. Aquestes paraules ens han servit per recordar què és un dígraf i quins són els que se separen o no. També ens han servit per explicar els diftongs. Si no heu vingut, demaneu-me la fotocòpia el proper dia.

  Durant la segona part de la classe, hem preparat una invitació per parelles. És l’últim text d’aquesta unitat. Després n’hem vist alguns exemples i hem comentat quina és la informació que ha de contenir. Ho recordeu?

  Bé, de deures hem dit que practicareu la separació per síl·labes. En cas que utilitzeu el manual de nivell B del Departament de Justícia, feu els exercicis de les pàg. 10 i 11 (teniu l’enllaç a la dreta a recursos per a l’aprenentatge). Podeu corregir-vos vosaltres mateixos els exercicis. Si hi ha algun dubte, me’l podeu preguntar el proper dia o el podeu plantejar com a comentari en aquest espai.

  Bona castanyada!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share