• Elemental 2 (28 i 30 d’octubre)

    Tres setmanes de curs ja… El temps passa ràpid, oi?

    Aquests dies hem començat la unitat 2, on estem aprenent moltes coses sobre els aliments. Per aprendre més vocabulari i, sobretot, per saber més de la gastronomia dels llocs d’origen de tots nosaltres, hem decidit que el proper dimecres farem un tast de plats de l’Elemental 2. Si podeu, porteu una especialitat del vostre país, ciutat, etc. Recordeu que haureu d’explicar els ingredients que porta, quins estris heu utilitzat, com l’heu preparat… I per acabar, ho tastarem tot!

    Recordeu també que la propera setmana, com a molt tard dimecres, m’heu de lliurar la vosta autobiografia. I per fer una pràctica de comprensió oral, escolteu aquesta recepta de panellets. Si us animeu a fer-los, i us en sobren, porteu-los a classe i ja veureu que ràpidament desapareixen! 😉

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share