• S3 Dietari 05/11/13

  assembleaBona tarda a tots!

   

  Avui les encarregades de realitzar el dietari corresponent al dia dimarts 5 de novembre som nosaltres dues: l’Ana i l’Andrea.

   

  Fa uns dies, com a finalització de la unitat 1 i com a prova que els conceptes i coneixements van ser adquirits pel que fa a aquest tema, havíem de fer un article d’opinió i lliurar-li a la Núria perquè el corregís. Doncs aquest dimarts, el primer que hem fet és rebre les redaccions dels articles d’opinió amb els errors marcats, però sense la correcció perquè l’objectiu és que, una vegada marcats, nosaltres mateixos busquem la correcció dels errors com a mètode d’aprenentatge .

  Seguidament hem fet exercicis d’ús de verbs acompanyats de preposició. Els verbs acompanyants per les preposicions a / de / amb / en + la conjunció que perden la preposició i els verbs acompanyants per les preposicions amb i en + un infinitiu canvien aquestes preposicions per de o per.

  També hem fet exercicis de quan s’escriu ” m ” o ” n”.

  S’escriu m abans de p, b i m.

  S’escriu n abans de ” f ” en les paraules que comencen amb el prefix con- / en- / in-.

  Excepcions: tramvia, circumval·lació, premsa, etc.

   

  Un cop finalitzem aquestes activitats, hem continuat amb l’activitat que s’havia iniciat a la classe anterior. Es va celebrar una assemblea davant la decisió de l’empresa de traslladar-se a Berga. Es van formar dos grups, els que estaven a favor de traslladar-se i els que no. Cada grup va defensar els seus motius contrastant i rebatent els avantatges i desavantatges davant la possibilitat de quedar-se a Castelldefels o anar a Berga. La majoria, per votació, va decidir no traslladar-se a Berga. Amb aquest exercici es va donar per finalitzada la unitat 2.

   

   

  Per últim, cal recordar-vos, que dimarts passat la Núria ens va enviar un correu electrònic amb arxiu adjunt corresponent al material. Per a la classe d’avui dijous 08 de novembre, hem de portar impresa la unitat 3 per començar a treballar.

  Feliç dijous a tots i ens veiem a classe!

   

  Ana i Andrea

   

  Opinió personal Ana: La classe de dimarts em va semblar molt entretinguda, el temps es va passar volant. Em va agradar molt perquè treballem la gramàtica i sobretot l’expressió oral. Fins ara!

   

  Opinió personal Andrea: personalment, també puc dir que les classes em semblen molt entretingudes i, a més, valoro positivament que treballem realitzant activitats individuals i grupals. Les classes són molt profitoses i espero que segueixin així .

  Salutacions!

  Imatge extreta de: http://assembleamestresvo.blogspot.com/

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share