• 10a sessió Elemental 3

  Bon dia,

  Ahir vam acabar la 3a unitat. Per practicar les instruccions, vam indicar al nostre company com podia dir el seu nom mitjançant la llengua de signes (pàg. 156). Per fer-ho, necessitàvem el nom dels dits (pàg. 155), alguns situacionals (cap amunt, cap avall, mirant enfora, mirant endins…) i les estructures per indicar obligació:

  1) has de + infinitiu,

  2) cal que + presnet de subjuntiu

  3) imperatiu

  També vam parlar del llenguatge no verbal i encara estic impactada pel comentari de la Montse. 😉 Ja ens explicaràs com ha anat el cap de setmana… A continuació, vam fer l’exercici 9 de la pàg. 24 del quadernet.

  Finalment, us vaig demanar que féssiu l’avaluació inicial de la 4a unitat a casa durant el cap de setmana. Si no vau venir, aquí la teniu: avaluació inicial U4 E3 Recordeu que per fer-la no heu de mirar cap material. Ah! De deures, també tenim els exercicis 1, 3, 4 i 5 (unitat 3).

  Bon cap de setmana!

  Lourdes

 1. Francisco Pernía

  21 nov. 13
  7:44 #

  Bon día,Lourdes,soc el Paco,

  No trobo la proba final,em podrias enviarla o dir-me on puc veure?.

  Gracies.

 2. lsubira

  21 nov. 13
  13:48 #

  Bon dia, Paco,

  Trobaràs la prova a l’entrada corresponent a la segona sessió del curs. Et deixo l’enllaç perquè hi puguis accedir més fàcilment.

  http://blogs.cpnl.cat/castelldefels/2013/10/18/2a-sessio-elemental-3/

  Fins després,

  Lourdes


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share