• Dietari S2 12/2/14

    Hola Companys!

    La classe passada vam començar fent la correcció del deures corresponent als exercicis 4 i 5 (pàgina 143) de l full que ens va donar la Núria el dilluns 10.

    Després vam fer un repàs de les remarques ortogràfiques i morfològiques dels verbs de la segona conjugació, de les formes correctes e incorrectes. També vam repassar els verbs amb formes velaritzades. Tota aquesta informació es troba en el full que ens va donar la Núria a classe.

    Per posar en pràctica el que havíem après, vam fer un exercici de l’itinerari d’aprenentatge de suficiència. Es troba a l’icona de morfologia, després s’ha de anar a verbs, i a verb de la segona conjugació.

    Uns dels moments més divertits de la classe va a ser el bingo que la Núria ens va proposar fer. Es tractava d’identificar si les paraules que dictava eren sordes o sonores (s,ss,c,ç,z). Els guanyadors del joc van ser l’Igor i el Joel. Encara que molts company van cantar bingo! equivocadament abans.

    Després de fer la correcció de les paraules del bingo, la professora va aprofitar els últims minuts de classe per fer un exercici de repàs de paraules que tenen un article que, sovint, provoca confusió. (Les postres, el dubte, etc)

    No oblideu que de deures s’han de fer els exercicis 4,5 i 11 d’aquest últim full.

    Bon cap de setmana a tothom!

    Vero.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share