• Sessió 28a D

  En la sessió d’avui dia 13 de febrer de 2014, per espavilar-nos una mica, en Jaume ens ha proposat un repàs de fonètica. Ha penjat uns folis amb imatges i titulats ensordimentsonorització, emmudiment i sensibilització, com si fossin els punts cardinals del planeta del xerpes. Seguidament, ha repartit uns paperets amb paraules o frases on es produïa un fenomen fonètic dels indicats a la nostra rosa dels vents. Cadascú ha col·locat on ha cregut el seu bitllet. El resultat ha sigut molt positiu ja que en Jaume ni ha corregit cap de les nostres agrupacions, ni ha fet cap comentari negatiu.

  Hem continuat repassant i ens ha donat la fotocòpia d’una entrevista publicada a La Vanguardia el passat 3 de febrer de 2014. En aquest enllaç (cliqueu aquí)  podeu trobar l’article en català extret de la web . Hem comentat el text en grups i hem exposat les idees principals. Hem sigut capaços d’extreure’n vuit.

  1.- L’educació ha de potenciar les habilitats individuals .

  2.- Els models educatius no son compatibles perquè no responen als mateixos objectius.

  3.- L’educació clàssica fa infeliç la gent.

  4.- Estudiar el que t’agrada dóna resultats positius.

  5.- La manera d’aprendre ens ajudarà a continuar aprenent per estar sempre a l’avantguarda.

  6.- El coneixement propi coopera, no competeix.

  7.- Acceptar la diversitat promou la cooperació.

  8.- Les jerarquies fomenten la mediocritat.

  Per acabar, ens hem agrupat per xerpes del mateix tema de la unitat 3, per acabar de preparar els fulls de ruta per als nostres companys.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share