• 43a sessió D

  file8891318924389

   

  Bon dia a tothom!

  Per començar la classe,  en Jaume ens va preguntar com ens trobàvem de ànims, però això havien de definir-ho amb una paraula. Tot i que el dia anterior estàvem amoïnats per l’examen, avui estàvem tots contents. Només havíem de veure les paraules que van sortir, totes molt positives –la xerrada que vam tenir dijous amb en Jaume ens va animar a tothom.

  Us en recordeu  dijous, que cada grup va triar una olor? Doncs d’aquestes olors entre tots n’ havíem d’ escollir una, i la guanyadora va ser l’olor de mar. Encara no sabem el que hem de fer amb aquesta olor, això de moment és sorpresa.

  Seguidament ens va deixar treballar en grup, per poder acabar el conte. La nova proposta d’en Jaume es que gravarem el conte, hi posarem música i alguna fotografia.

  Finalment ens va quedar una estona per fer uns exercicis de repàs.

  Ànims que ja ens queda poc. Sortirà tot bé!!!!

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share