• 46a sessió D

  Bon dia a tots!!!!

  Ja posats en la recta final, avui hem començat amb un dels exercicis intrigants d’en Jaume.  Cadascú ha hagut d’ escollir un arbre sota el que li agradaria asseure-s’hi… el perquè, no el sabem. Però en Jaume n’ ha pres molt bona nota.  Ai, ai…

  A continuació, com ja va sent habitual en aquests últims dies, hem repassat el temari. Primer,  hem treballat la fonètica,  i quina alegria ja es comencen a veure els resultats del curs!!!!!!!  ;-). Després, hem fet morfologia, omplint una sèrie de buits amb la forma adequada del verb. I per acabar, ens hem barallat amb les preposicions i conjuncions.

  Tot seguit  i fins que s’ha acabat la classe, hem disposat de temps per continuar el treball sobre un fet històric de Catalunya.

  Això és tot amics i amigues, adaptant una mica la dita:  acta contada, acta acabada.

  Fins dimarts!!!!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share