• S3__Dietari 30/04/14

  setmana_gent_granHola a tots,

  Aquí teniu el dietari de la classe del dimecres dia 30 d’abril.

  Per començar hem fet un repàs de regles ortogràfiques. Quan hem d’escriure “m” i “n”  davant  d’una consonant. (Seguint les explicacions del “Curs de llengua catalana, Nivell C”,a la pàgina 42). A continuació, la Núria ens ha donat una fotocòpia i hem fet un exercici per practicar-ho . L’hem corregit llegint les frases en veu alta.

  Continuant amb aquest tema, també, ens ha passat un exercici força entretingut, ja que incloïa comprensió  lectora. S’havia de  jugar amb els noms d’uns cavallers  Angelat, Amforí, Enfilador… i identificar cada personatge.

  Tot seguit, la profe, ens ha aclarit la diferència de, com i perquè, escriure “sinó “, ” si no”, “sinó que”. Ho hem practicat  fent uns exercicis de la Unitat 3 Els avis ens necessiten, tasca 2 Busquem solucions. Els hem corregit a classe.

  Després, per anar agafant la idea, amb una fotocòpia d’un examen del nivell “C”, hem fet una mica de pràctica resolent uns exercicis.

  I per acabar, perquè ja eren  2/4 de 8, la Núria ens ha donat deures per dilluns.

  -De la fotocopia, CPNL examen, fer l’exercici nº 6

  -Unitat 3, escriure el correu electrònic amb la “proposta de solució ” partint de la feina ja feta. És molt important que sigui només una proposta independentment del que diguin els altres familiars. També n’hem d’enviar una còpia a la Núria.

  Bon cap de setmana i, si feu el pont, gaudiu-lo!.

  Fins dilluns,

   

  Roser i Josep

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share