• Els altres cantants

    Avui, a la cloenda, el grup de B2 us hem preparat una activitat que resumeix el projecte que hem anant elaborant al llarg del trimestre. Per poder explicar el nostre passat ens hem inspirant en dos valencians: d’una banda, Raimon i la seva cançó Jo vinc d’un silenci i Paco Candel, de qui teniu la biografia a la sala i la seva obra Els altres catalans. Ens han animat a investigar sobre els nostres avantpassats.

    Com que ens van demanar que penséssim cantants similars a Raimon que cantessin, però, en les nostres llengües maternes, aprofitem aquest document per plantejar-vos un repte:  ens en sabríeu dir l’origen?

    Si els voleu conèixer i escoltar:

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share