• Elemental 2. El pis ideal

  pluja
  www.flickr.com/photos/bikerbaixcamp

  Dimarts vam escoltar les últimes intervencions orals: la Claire ens va parlar sobre l’origen de la marca DANONE, de l’evolució dels envasos del iogurt i de la història de la família; l’Alberto ens va presentar un plat, el salmorejo. Ens va explicar la recepta i les qualitats nutritives del plat.

  Molt bé, nois i noies! Hem après moltes coses interessants amb les vostres exposicions. Enhorabona!

  Vam seguir practicant l’ús del present i de l’imperfet de subjuntiu.

  Al final de la classe ens vam inventar un parell d’històries amb els daus d’un joc que es diu Story Cubes. Aquí teniu diverses maneres de començar i acabar un conte.
  Fórmules per començar i acabar contes

  Dijous vam corregir uns exercicis de verbs que teníem pendents i vam parlar del nostre pis ideal (primer individualment i després ho vam posar en comú)
  Finalment, el pis és així:
  Vull que tingui 3 habitacions, vull que tingui 2 banys, vull que sigui cèntric, vull que tingui una cuina i un saló espaiosos, també vull que tingui ascensor, que tingui calefacció a totes les habitacions (encara que per a l’Ana no és imprescindible) i que tingui botigues a prop.

  De deures, heu d’escriure un correu electrònic a un amic que treballa en una immobiliària per explicar-li com voldríeu que fos el pis que voleu llogar.

  Bon cap de setmana!

Cap comentari

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share