• D 16a sessió

   

  Ahir vam revisar i triar la conclusió per completar l’informe. Vam aprofitar per revisar-lo. Cliqueu aquí. Com que va ser una sessió en format reduït, aprofitem les fotografies per adjuntar en l’informe per elaborar el vídeo musical.

  D 16a sessió by Slidely Slideshow

  ATENCIÓ!!

  Per guanyar la insígnia del trimestre, els veïns us proposen que divulgueu per Instagram una foto del vostre millor racó, tant pot ser de casa vostra com d’un altre espai interior o exterior. L’heu de titular i acompanyar el títol amb les etiquetes #c2cast14 i #lamilloraula. Si us cal un tutorial  per familiriatzar-vos amb aquesta aplicació, cliqueu aquí.

  Què aconseguiu amb la selecció musical de cada sessió? Aquí en teniu la reposta.

  Compteu que la setmana vinent rebreu la revisió de l’article sobre la civilització tòxica.

  Tant els veïns com jo us desitgem unes bones festes!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share