• 1a sessió Suficiència 1

   

  foto

  Bon dia,

  La setmana passada vam començar les classes i ho vam fer explicant alguna cosa especial d’aquestes festes. Així, doncs, la Lara ens va parlar de la nova feina que té o l’Antònia ens va explicar com van anar a la recerca de l’arbre de Nadal perfecte. 🙂

  A continuació, vam formar grups a partir de les entrades del blog corresponent al curs Intermedi 3 que us vaig repartir. Us vau encarregar de llegir-les, triar-ne la informació més important i redactar 5 preguntes. Tot seguit vau escriure les preguntes per triplicat en post-its i vam enganxar-les en tres cartolines. Un cop fet això, ja tenim un joc de l’oca de repàs.

  Finalment, vam acabar la classe jugant una estona als jocs que havíem elaborat. Espero que us agradés l’activitat. 🙂

  Fins demà,

  Lourdes

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share