• Els 20 punts… (Suficiència 3)

  Bon dia,

  Tal com vam comentar ahir, en aquesta entrada podeu explicar quina és la vostra nota de curs i per què. Heu mantingut els 20 punts? Com?

  Podeu penjar el vostre comentari aquí o bé em podeu donar el text escrit a classe. Com preferiu…

  No sé si el coneixeu, però William Wallace us vol transmetre un missatge. Espero que us agradi… Ah, activeu els subtítols en català. 🙂

  Print Friendly, PDF & Email
 1. jordi martin balmes

  04 juny 15
  14:31 #

  Hem mereixo els vint punts?

  S’acaba el curs i arriba el moment de comprovar el que hem après durant tot l’any. Segur que tots ens hem esforçat a aprendre el màxim possible. Una manera d’avaluar els nostres progressos és tenint en compte el treball a l’aula i el treball individual personal a casa.

  Per això, per avaluar el treball a l’aula, la Lourdes ens ha preparat una graella on estan totes les tasques que hem fet a classe durant el curs. La graella està distribuïda en processos ( expressió escrita, oral i revisió ) i aquests a la vegada en les tasques relacionades. Les tasques estan distribuïdes en projectes interdisciplinaris que integren el treball en grup amb les tecnologies de la informació, el treball periodístic i els continguts gramàtics de llengua catalana. Hi ha deu tasques i cadascuna val dos punts, així, són vint punts per la nota final.

  Encara que he faltat a algunes classes perquè estic estudiant per poder trobar feina, puc dir que he gaudit molt d’aquest curs i això ho he reflectit a través de la meva participació en totes les tasques realitzades. He completat totes les tasques demanades i m’he posat al dia quan m’havia quedat endarrerit.

  Per això penso que sí que hem mereixo els vint punts de la participació a l’aula per la meva nota final.

  Gràcies per haver fet d’un curs de català una experiència enriquidora on tots ens hem format en la cultura de la societat on vivim i d’altres també hem adquirit una formació indispensable per al nostre desenvolupament professional.

  Jordi Martin

 2. Paloma de la Cruz

  05 juny 15
  14:22 #

  Era conscient, des de fa molt de temps, que necessitava millorar el meu nivell de català. A principi de curs, sentia una gran inseguretat a l’hora de parlar i escriure en català.

  Al començament de trimestre, Lourdes em va entregar una graella composta d’apartats diferenciats per una part escrita, una part oral i les seves revisions. La graella valia 20 punts i l’objectiu era mantenir la puntuació amb la realització de totes les tasques. Ara que estic a l’últim tram d’aquest curs, reflexiono i m’adono de tot el que he après, i sóc capaç de fer una autoavaluació i puntuar el meu treball.

  Aquest curs he treballat de valent, he fet tots els exercicis i els he tornat corregits. He col•laborat amb totes les tasques que s’han encarregat i he participat activament en totes les activitats que s’han desenvolupat a classe. Sempre he fet pinya amb els companys i he ajudat en tot el possible. Aquest nou mesos he estat periodista, bloguera, alumne i companya.

  A part del resultat de la prova final, la meva valoració és del tot positiva. He millorat les meves aptituds orals ja que he ampliat tant el meu vocabulari com la pronunciació. He guanyat confiança i seguretat, no tinc por de parlar català en públic.
  Per tant és un benefici que ja tinc assolit i que ningú m’ho pot treure .
  Per mi ,tot això val 20 punts!

  Paloma de la Cruz

 3. Fran Casas

  07 juny 15
  18:44 #

  Aquest trimestre ha estat força intens, hi ha hagut molta feina. Revisant el full de les activitats a fer per mantinir els famosos vint punts, practicament estan fetas totes les tasques, si de cas, pot ser que hi hagi alguna cosa sense completar, com les intervencions orals i la lectura en veu alta (no hi havia connexió a internet). Aleshores, crec que estaria la puntuació entre els 17-20 punts. Penso que seria una puntuació bona, perquè com he dit abans la majoria de activitats s’han fet. I també crec que les activitats han anat cada cop millor. Encara que el dietari m’acosta més fer-ho, sempre es pot millorar.

 4. Ana Zamora

  08 juny 15
  11:36 #

  Quants punts tinc i per què?

  Durant tot l’any hem estat treballant a classe la gramàtica, l’ortografia, la lectura i la comunicació oral amb els companys.

  Els 20 punts del treball personal estan distribuïts en un graella desglossada en expressió escrita, expressió oral i revisió.

  Les meves intervencions orals i l’assistència a classe han estat del 95%. Tot plegat, he fet un esforç a aprendre i a conèixer millor la llengua catalana.

  Em mereixo 20 punts perquè he fet totes les tasques que ens han demanat a classe. Es a dir, he fet els texts i les graelles corresponents, les intervencions en el diari i també he fet dos vegades el dietari de classe.

  Per tots aquests motius penso que hem mereixo els 20 punts.

  Gràcies per tot.

  Ana

 5. Juan

  09 juny 15
  16:32 #

  Els vint punts per pujar la nota d’examen.

  Al principi pensava que no estava preparat.Dubtaba de mi mateix, si havia estudiat prou i, si hi havia estudiat força.
  Més endevant he pensat que sí,hi havia superat tots els reptes plantejat per la Lourdes durant tot el curs.Quan estava més preocupat,juntament amb els meus companys, arriba muntat en un cavall William wallace i,diu que sap qui sóc que no em preocupi i que he estudiat de valent.
  Per aixó crec que hem mereixo els vint punts.
  Juan


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share