• S2 2a sessió

    El repte de la sessió d’ahir era si em podíeu ajudar a resoldre alguns dubtes. D’entrada, vam esbrinar per què les exposicions orals de les noves companys van ser tan reeixides. Un dels possibles motius és perquè vau aplicar el pensament visual. Vau dibuixar cadascun dels punts del guió. Vam mirar de definir un poema visual. En vam crear un per grup per representar cada un dels poders. Finalment, si al final del curs us he d’obsequiar amb una vareta, vam acordar com podíem desplegar aquests poders.

    2a sessió – Created with Haiku Deck, presentation software that inspires


    poemes visuals – Created with Haiku Deck, presentation software that inspires

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share