• S2 15a sessió

  Com és habitual, vam recordar la sessió anterior. Després, vam apuntar a la pissarra que cadascú va voler que comentéssim.

  Tot seguit, vam conèixer el cicle de la vinya. Per parelles, vau llegir una fase i vau idear una paraula per plantejar als companys.

  Després vau ordenar el text i vau mirar de respondre les preguntes.

  IMG_20160301_124842

  A continuació, vam fer una poda verda del projecte, La vinya literària. Us vau agrupar per poetes o cantants i vau preparar la presentació. Dijous l’acabareu i preparareu les notes visuals de la vostra obra. Heu de venir amb 5 paraules, o idees, del vostre text.

 1. Latifa

  02 març 16
  13:22 #

  Realment Jaume, m’ha gust molt la vostra manera creativa de fer classes de llengua català. És una manera professional comunicativa i útil, té molt a veure amb l’aprenentatge de llengua extranjera o com a segona llengua.No sóc ningú per comentar ni criticar amb agú tan estrany, però sóc una dels quals que li importaria el desenvolupament de formació del professorat de llengua estranjera mitjançant un procés crativo .

  1. jsans

   03 març 16
   10:45 #

   Latifa,

   Moltes gràcies, de tot cor. De vegades, tinc dubtes i por -ja veus que no és l’únic que ha d’aconseguir coratge; però el dia a dia i comentaris com el teu m’empenyen a continuar amb la labor. شكر (Espero que el traductor sigui fiable…)


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share