• La vinya literària

    Què ha estat l’experiència?

    L’experiència ha estat positiva i ens ha permès aprendre tot el procés de la verema.  Mitjançant el treball en grup hem conegut diferents obres, relacionades amb el vi, i els seus autors. Ens hem sensibilitzat amb la temàtica del vi, del cava  i el món que els envolta.

    Vam començar pel coneixement del procés de la verema, que serà el nostre referent per anar explicant el nostre treball. Resultava obligatori investigar sobre diferents autors que tractessin el tema del vi i les seves obres. A partir d’aquí, ens vam preocupar per la biografia dels autors que ens ajudaria a contextualitzar les obres. A partir d’aquí i tornant enrere, ens hem adonat de la importància de la cultura del vi.

    En el camp de la literatura  el vi es considera un gènere literari, amb el qual s’han elaborat moltes obres literàries, tant cultes com populars. Coneixerem  una experiència amb el vi amb aquests murals . Es tracta de poemes basats en el vi, en què descobrirem moltes de les característiques com es produeix, el seu període i la seva qualitat.

     

    Com l’hem desenvolupada?

    Vam portar a terme la nostra poda verda. Cadascuna de les obres treballades són les tiges triades perquè continuï creixent la nostra vinya. Per començar, vam decidir que era necessari conèixer-ne els autors. Després, vam desenvolupar-les utilitzant diferents recursos com la poesia visual i l’àudio. Vam aconseguir així posar-hi imatge i veu  i deixar volar els nostres sentiments i  les nostres emocions.

     

    Què hem après?

    Aquest trimestre hem après vocabulari sobre la vinya i l’hem plasmat amb la representació dels poemes visuals així com cal·ligrames. Hem confeccionat un mural amb les etapes de la verema amb dibuixos i l’explicació de cada fase. Després, hem elaborat una investigació de la literatura relacionada amb la vinya. Per això, hem utilitzat el Google+ i ho hem comentat per grups. Com a conseqüència, aconseguim els sets poders.

     

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share