• Sumant capacitats

  Series capaç d’escriure si perdessis la vista? Series capaç d’escriure si perdessis la mà destra? Doncs, ens ho hem imaginat i hem comprovat que es pot amb l’ajut dels companys. És una de les lliçons que hem après d’una persona que ha creat un tipus de lletra, Anna Vives.


  Sumant capacitats – Created with Haiku Deck, presentation software that inspires

  Print Friendly, PDF & Email
 1. Teresa Garcia Zalve

  04 maig 16
  19:31 #

  El dimarts quan finalitzava la sessió, d’entrada no sabia què passava. Em vaig quedar sorpresa quan el Jaume ens va dir la prova que havíem de fer. Encara sense saber la finalitat, la vaig acabar i vaig marxar cap a casa preguntant-me què carai significava allò, aquell full que havíem d’escriure amb la mà esquerra les lletres que m’ha anaven dibuixant sobre la meva espatlla (no ho havia associat amb el relat del llibre de l’Anna Vives).
  Ara, al veure aquesta pàgina, me n’he adonat del missatge que ens ha volgut trametre i estic d’acord que amb voluntat, coratge, capacitat i ajuda del companys es poden aconseguir grans fites, tal com ho ha fet l’Anna Vives. És tota una declaració d’intencions i prenc nota d’aquesta lliçó. Gràcies!

  1. jsans

   05 maig 16
   9:31 #

   Teresa,

   Ja t’has estrenat com a comentarista del blog. Si no et fa res, copio el comentari i el publico al grup de Google+.

   Gràcies,


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share