• La lliçó de Janine Shepherd


  En aquest article exposarem la gran lliçó que ens ha deixat el coneixement de la vida de Janine Shepherd. La nostra opinió comuna és que la seva vida és un modle de superació i tenacitat davant les adversitats.

  Creiem que l’exemple que ens ha donat ha esta la superació d’una situació de quasi invalidesa fins a arribar a una recuperació gairebé plena. Són moltes les persones que davant una situació similar cauen en un profund sentiment de derrota que els arrossega a la pèrdua del sentit de l’existència.

  El seu caràcter lluitador i el seu esperit competitiu i aguerrit són un exemple que no hi ha límits per a l’estperit huma` i uqe, en general, som nosaltres mateixos, amb les nostres poris i nidecisions els que ens tornen els nostres pitjosrs enemics. El seu exemple ens ha de servir per tenir sempre present que la nostra vida no depèn de les nostres capatitats o incapacitats objectives, sinó de la idea que tinguem.

  La vida de Janine, la seva experiència vital, ens recorda el poder amagat que tots portem dins, la nostra fortalesa.

  Els Viatgers 

  (Ana B, Loles, Manuel, Marisol i Pablo)

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share