• C2 40a sessió

     

    Abans de res, he de dir que estic feliç, molt feliç de tornar a ser amb tots vosaltres. He estat dos mesos fora i m’ha semblat una eternitat. Ara us he tornat a trobar per compartir dies plens de coneixements, d’alegries i, com no, d’exàmens.

    Hem començat corregint les perles. Una part essencial per poder defensar-nos cada vegada millor a l’hora de redactar qualsevol escrit.

    cortesia de Paqui Pinilla

     

    A continuació, el Jaume ens ha agrupat per parelles donant-nos un full amb exercicis que contenien frases i en les quals havíem de posar l’expressió més adequada de les dues que hi havia entre parèntesi. Com ens agrada posar en comú cada una de les frases i esbrinar la forma més adient que hem de posar! Quan hem donat per finalitzat l’exercici, el Jaume ens ha repartit a  cadascú/na de nosaltres un paperet en el qual posava una paraula. Havíem de trobar el nostre company/a de joc. Es tractava d’un exercici de precisió lèxica.

    cortesia de Paqui Pinilla

    Exemple: dofí/delfí, assenyalar/senyalar, adormir/dormir. assentar/sentar, asseure/seure, una galleda d’aigua freda/un gerro d’aigua freda, mitjanit mitja nit, al vespre/a la nit.

    Hem fet un merescut descans relaxant-nos amb rialles i bon rotllo.

    Per  finalitzar la classe, hem fet un dictat per parelles. Jo llegia un text a la meva companya i acte seguit, era ella qui em llegia un altre a mi.

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share