• C2 41a sessió

    En la sessió del dia 20/04/2017, el Jaume es va veure forçat a trencar la tradició de corregir perles a l’inici, degut a uns problemes informàtics. En el seu lloc vam fer una reflexió sobre el que crèiem que hauria dit el psicòleg del Barça als jugadors per intentar motivar-los per jugar contra la Juventus.

    A continuació, el Jaume va dividir la classe en quatre grups que havien de fer un cant o haka per motivar-nos en aquest final de curs i per afrontar la prova final. Un cop fetes les quatre versions, entre tots vam escollir la haka que més ens va agradar que va ser la següent:

    Crida fort al cel,

    Anem, anem, anem !

    L’objectiu està aprop,

    L’aconseguirem!

    Volem el 100 %,

    Anem, anem, anem!

    Tots units som més forts,

    Força, força, força!

    Ningú pot quedar enrere!

    Mai caminaràs sol!

    Arribats a la meitat de la sessió, vam fer un petit joc per desconnectar i fer neteja. Ens vam dividir en parelles i ens havíem de fixar durant uns segons en el company que teníem davant, després ens donàvem la volta i canviàvem tres coses de la nostra aparença. Un cop fet els canvis, ens tornàvem a posar davant la nostra parella i intentaven endevinar-los.

    Seguidament, el Jaume ens va encomanar que per motiu de la Diada de Sant Jordi, cadascú havia de realitzar un rodolí amb aquesta temàtica. Un cop realitzats, els havíem de publicar juntament amb una fotografia al Twitter amb la següent etiqueta @cpnleramprunya #fotoSantJordi.

    Per finalitzar la sessió, vam fer dos exercicis de lèxic d’una fitxa que el Jaume ens va repartir i ens va posar com a deures, a més de la publicació del rodolí al Twitter, pensar en cinc coses important o rellevants per cadascú del curs per anar preparant un esborrany d’un article d’opinió que més endavant publicarem.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share