• S2 7a sessió

    Ningú no és perfecte

    relatograma de la sessió 7

    Un cop hem repassat amb el que ens vam quedar de la sessió anterior, vam fer una roda en què cadascú va dir en veu alta algun error que havia comès o bé algun dubte que havia tingut a l’hora d’escriure el dictat. Els vam anar apuntant a la pissarra. Després vam recordar l’ortografia de la s sonora i sorda. Vam repassar les errades de la pissarra i vam raonar per què havíem fallat. Així hem constituït els primers fons per al Banc d’Errades Ningú No És Perfecte.

    Moment del descans cerebral. Vam jugar a Toca alguna cosa blava. Tothom havíem de tocar alguna cosa del color que deia el director del joc.

    Ens vam agrupar segons el vídeo que ens havia tocat. Havíem de posar en comú el que ens havia suggerit el títol i el que havíem mirat. Vam saber que eren mostres de dansa teatre o de teatre dansa. Seran les fonts per redactar un text explicatiu.

  1. lola

    08 febr. 18
    19:09 #

    la dansa teatre és una manera d’expressió teatral que es realitza a través del cos humà i que tracta de transmetre emocions, idees i sentiments, mitjançant moviment que segueixen una forma rítmica.

    María, Bea, Nora, Jaume i Lola

  2. Encarnació García

    09 febr. 18
    9:50 #

    El teatre – dansa és una fusió de dues arts escèniques que tenen el propòsit de transmetre´ns
    històries i relats, emocions i idees.

    Laura, Conchi,Jordi, Sole, Ita

  3. jsans

    14 febr. 18
    13:05 #

    És l’expressió de dues arts escèniques on els actors agafen aspectes del teatre i la dansa, produint espectacles innovadors, fent pensar els espectadors.
    Manolo, Clara, Inma y Eugenia

  4. jsans

    14 febr. 18
    14:33 #

    Definició de què és la dansa teatre per: Marta, Michela, Susi, Toni i Joan Antoni.

    És una forma d’expressar-se amb el moviment, de forma diferent al teatre i a la dansa clàssica, combinant ambdues disciplines.

    És una disciplina oberta i lliure que pretén provocar i fer reflexionar l’espectador. S’ha d’implicar en el procés creatiu i donar sentit a allò que està presenciant. De tal manera que, com a obra, resta inacabada fins que és visionada pel públic que la completarà amb la seva subjectivitat.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share