• S2 11a sessió

  Un ensurt relatiu

  relatograma de l’11a sessió

   

  Vam començar la sessió recordant la del dia anterior. A partir d’un exercici, vam deduir quins eren els pronoms de relatiu que tenim. Ens vam allargar tant, cosa que ens va impedir que poguéssim commemorar el 150è aniversari del naixement de Pompeu Fabra.Com que els relatius ens van esprémer les neurones de valent, vam aprofitar la pausa per jugar a les cinc illes. Vam anar batejant-les amb noms d’obres de Josep M. Benet i Jornet.

  Finalment, vam acordar  les tres obres finalistes: La desaparició de Wendy, Revolta de bruixes i Testament.

   

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share