• S2 13a sessió

  Esclat de lideratges

  relatograma de la sessió

  Vam recordar la sessió anterior per confeccionar-ne el relatograma. A continuació, se’ns va aparèixer un nou dilema: Què tenen a veure amb nosaltres les polítiques Soraya Sáez de Santamaría y Dolores de Cospedal? A veure si ho descobrim al llarg de la setmana.

  Vam recordar entre tots plegats les regles d’ortografia de la b i la v. Tot seguit, cadascú va dictar una paraula i després vam comprovar com s’escrivien. Vam jugar a Porta’m per descansar una mica.

  Vam fer una roda en què cadascú va expressar a quina revolta se sumaria. Tothom va haver de descobrir quin personatge li havia tocat. Vam formar tres grups per poder llegir en veu alta Revolta de bruixes.

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share