• S2 13a sessió

    Esclat de lideratges

    relatograma de la sessió

    Vam recordar la sessió anterior per confeccionar-ne el relatograma. A continuació, se’ns va aparèixer un nou dilema: Què tenen a veure amb nosaltres les polítiques Soraya Sáez de Santamaría y Dolores de Cospedal? A veure si ho descobrim al llarg de la setmana.

    Vam recordar entre tots plegats les regles d’ortografia de la b i la v. Tot seguit, cadascú va dictar una paraula i després vam comprovar com s’escrivien. Vam jugar a Porta’m per descansar una mica.

    Vam fer una roda en què cadascú va expressar a quina revolta se sumaria. Tothom va haver de descobrir quin personatge li havia tocat. Vam formar tres grups per poder llegir en veu alta Revolta de bruixes.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share