• C2 39a sessió

    La palla és la canya

    Extreta d’https://pixabay.com/en/animal-world-nature-animal-cute-3162196/, autoria de mordilla

    Com sempre, quan comencem la classe, el Jaume va preguntar un per un als alumnes amb allò que es van quedar de la classe anterior. El primer d’ells va dir que s’havia quedat amb els pronoms febles i, com de costum, la resta d’alumnes van repetir el que havia dit el primer.

    A continuació, vam corregir el resum d’un company basat en la classe anterior. Entre tots vam escollir un títol per a aquest resum. Tot seguit, vam continuar fent exercicis sobre els pronoms i es van resoldre alguns dubtes que teníem. Aquests exercicis van ser una mica complicats ja que havíem de substituir alhora dos pronoms de l’oració. Tot i així, amb l’ajuda del professor, els vam acabar resolent.

    Després, com altres dies, va arribar l’hora del joc. Avui consistia  en formar tres fileres i cada grup tenia la missió de passar un paper utilitzant només una canya de plàstic. Molt divertit! Gràcies a aquest tipus de jocs venir a classe és molt més entretingut. Per acabar, ens vam reunir amb els nostres grups per tal de fer un recompte de quilòmetres i posar un nou destí a la tercera escala del nostre viatge. S’acosta el tram final de curs…

    Tenim una nova postal.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share