• C2 1a sessió

  Temperatura de l’estrès del grup

  4 d’octubre

  Avui hem començat el curs. M’ha sorprès que el professor volgués mesurar el nostre nivell d’estrès. S’ha sorprès que la temperatura de tot el grup fos baixa, encara que ell ens ha confessat que el seu estrès indicava la puntuació màxima —com els agrada de fer comèdia!, tot i que se’l veia una mica nerviós… Hem fet una roda en què cadascú s’ha presentat i ha explicitat per què s’havia apuntat al curs. La majoria el necessitem per motius laborals. A continuació, hem preparat una presentació d’un company.

  Ens ha dividit en petits grups. Ens ha proporcionat unes dades i hem hagut de deduir-ne el significat. Després ens ha demanat que triéssim un company per sacrificar-lo. Un grup s’ha negat i ha proposat de trencar les estadístiques.Així hem aconseguit superar un repte, que el professor es pogués treure la jaqueta per mostrar-nos una samarreta, un xic provocadora.

  Finalment, ens ha demanat que era per a nosaltres la glòria i la incertesa. Unes preguntes ben estranyes. Ben aviat n’hem tret l’entrellat. Hem hagut d’escriure un text sobre aquests dos conceptes. Quan ens ha acomiadat ens ha demanat que portéssim un quadern. Per a què deu ser?

  Ja ho veus. Ha estat una sessió dinàmica i una mica hippy.

  Reflexionant sobre la glòria i la incertesa

   

 1. Jordi Garcia

  14 Oct 18
  18:36 #

  Hola! Ha sigut una classe molt dinàmica i divertida. Alguna cosa em diu que aquest curs promet molt…

 2. Jordi Garcia

  14 Oct 18
  19:08 #

  Una classe molt dinàmica i divertida…


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share