• Bàsic 3 (primeres sessions)

   

   

  Bon dia,

  Vam començar el curs fa unes setmanes i ja sabem quin és el projecte que desenvoluparem durant aquest trimestre: Il·lustres del bàsic 3. Per presentar el projecte vam fer un joc d’escapada on vam descobrir alguns personatges: Antoni Gaudí, Pompeu Fabra, Pep Guardiola i Mercè Rodoreda.

  Ara estem fent un pòster de Pompeu Fabra i un àudio amb la seva biografia. Quan ho tinguem, ja ho anirem compartint.

  Els il·lustres del curs, però, no només seran catalans. Així, cadascú de vosaltres ha triat un personatge. Ja veurem com el donem a conèixer…

  Per fer tot això hem necessitat les formes de passat. És per això que hem repassat el passat recent, el passat llunyà i el pretèrit imperfet d’indicatiu. Si voleu fer-ne més exercicis, aquí teniu alguns enllaços que us poden ajudar:

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share