• C2 6a sessió

  Obra de Raül

   23 d’octubre de 2018

  Cada setmana en Jaume, el nostre comandant d’escamot, vol que un de nosaltres escrigui una acta per recordar als companys tot el que vam fer l’última jornada. Com sempre, tots comencem, de manera individual i de forma oral, recordant algun exercici o anècdota curiosa del darrer dia.

  Així doncs, començo a enumerar tot el que vam fer: primer, vam corregir l’acta de la Laia dividits en tres grups de set persones. Després, vam continuar amb un altre exercici en què, organitzats en grups de quatre companys, havíem de donar sentit a un document mal retallat pel Jaume. Vam intentar deduir a quin tema feia referència el text. A continuació, en el següent exercici, es tractava de recordar quina finalitat tenien uns fragments d’un altre deure anterior. S’hi analitzaven de dues maneres diferents la pel·lícula Incerta glòria i la novel·la del mateix nom de l’autor Joan Sales que va inspirar el film dirigit per Agustí Villaronga.

  En Jaume vol que el nostre escamot s’entreni en l’art argumentatiu perquè d’aquesta manera serem molt hàbils a l’hora de convèncer i  vèncer. Així podrem assolir la victòria. Com que calia prèviament visionar la pel·lícula, vam dedicar els darrers moments per analitzar-la i argumentar les nostres opinions portant a terme un debat força interessant.

   

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share