• C2 10a sessió

    Castelldefels, 6 de novembre de 2018

    Hola Juli,

    No saps com me n´alegro, de rebre les teves cartes, sense les quals i sense les sessions de català no sé què faria en aquests temps de guerra. Ja que tu no pots venir a les sessions del professor Jaume, t´explicaré tot el que hem fet avui. Per començar, cadascú va destacar amb què es quedava de la classe anterior.

    En segon lloc, en Jaume ens va aclarir dubtes de les conjuncions perquè, per què i per a què, que ens havia explicat a la sessió anterior. Després, vam corregir un exercici pràctic d´aquest contingut.

    A continuació, vam llegir i corregir, per grups de quatre persones, l´acta d´una classe anterior, feta pel Raül. Com que no pot faltar la diversió a les nostres sessions, vam fer el joc de l´assassí. Després de dues morts, vam descobrir que l’assassí era en Xavi.No era una tasca fàcil amb tantes mirades controlant. Sort que aquestes morts no són reals com a la guerra.

    Per acabar, vam aprendre les parts d´un article d´opinió: títol, introducció, tesi, argumentació i conclusió. A més, vam fer una pluja d´idees dels diferents àmbits que acostumen a fer articles d´opinió de llibres i pel·lícules. Després, en parelles, vam fer un exercici d´aquest tema, explicant què pensen i què es plantegen quan escrivim l´article d´opinió.

    Evidentment, no podia acabar la classe sense deures per a la jornada següent. En Jaume ens va demanar dues piulades al Twitter sobre l´exercici que vam fer de l´article d´opinió. Així tindrem més cupons per menjar, que falta ens fa.

    Juli, aviat et continuaré explicant més sessions. No ho expliquis a ningú, ja saps que en temps de guerra és perillós aprendre català i la vida de tots està en joc, sobre tot la del professor Jaume.

    Fins aviat,

    Trini

     

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share