• C2 18a sessió

    obra d’Inma

     4 de desembre de 2018

    Benvolguts/des companys/es,

    Aquest escrit és per informar-vos de tot el que vam fer l’últim dia de classe.

    Com fem habitualment, cadascú va començar explicant allò que recordava i més li havia impactat de la sessió anterior. Seguidament, el Jaume va dividir la classe en quatre grups i vam revisar l’acta de la nostra companya Eva.

    A continuació, vam realitzar el joc tan esperat per tots. Es tractava que un integrant del grup, que en aquest cas li va tocar al nostre company Coco, es posés al mig i tots drets al seu voltant, amb les mans al darrere mirant-lo. El Jaume va posar a les mans d’un de nosaltres un polvoró i els de la rotllana havíem d’anar passant-lo de mà en mà, sense que el Coco s’adonés qui el portava. Finalment, el nostre company Koko, va encertar per on anava el polvoró, i se’l va emportar cap a casa.  

    Posteriorment, vam continuar la classe amb un exercici per saber aplicar els pronoms de relatiu. El Jaume va repartir el full als companys que no van assistir a la classe anterior. Els pronoms relatius són que, què, on, qui, el qual, la qual, els quals i les quals, cosa que o la qual cosa.

    Finalment, vam tornar a dividir la classe en grups per intentar cohesionar les diferents idees clau d’un paràgraf. Però l’hora se’ns va tirar a sobre i no vam poder començar.

    Abans de marxar, tota la classe va anar a buscar el Jaume per intentar aconseguir subministres d’ ous, llenties, cebes… L’objectiu era omplir els nostres carnets familiars de racionament.

    Atentament,

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share