• C2 18a sessió

    obra d’Inma

     4 de desembre de 2018

    Benvolguts/des companys/es,

    Aquest escrit és per informar-vos de tot el que vam fer l’últim dia de classe.

    Com fem habitualment, cadascú va començar explicant allò que recordava i més li havia impactat de la sessió anterior. Seguidament, el Jaume va dividir la classe en quatre grups i vam revisar l’acta de la nostra companya Eva.

    A continuació, vam realitzar el joc tan esperat per tots. Es tractava que un integrant del grup, que en aquest cas li va tocar al nostre company Coco, es posés al mig i tots drets al seu voltant, amb les mans al darrere mirant-lo. El Jaume va posar a les mans d’un de nosaltres un polvoró i els de la rotllana havíem d’anar passant-lo de mà en mà, sense que el Coco s’adonés qui el portava. Finalment, el nostre company Koko, va encertar per on anava el polvoró, i se’l va emportar cap a casa.  

    Posteriorment, vam continuar la classe amb un exercici per saber aplicar els pronoms de relatiu. El Jaume va repartir el full als companys que no van assistir a la classe anterior. Els pronoms relatius són que, què, on, qui, el qual, la qual, els quals i les quals, cosa que o la qual cosa.

    Finalment, vam tornar a dividir la classe en grups per intentar cohesionar les diferents idees clau d’un paràgraf. Però l’hora se’ns va tirar a sobre i no vam poder començar.

    Abans de marxar, tota la classe va anar a buscar el Jaume per intentar aconseguir subministres d’ ous, llenties, cebes… L’objectiu era omplir els nostres carnets familiars de racionament.

    Atentament,

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share