• C2 32a sessió

    Obra de Noelia

    Castelldefels, 7 de febrer de 2019

    Salut, companys!

    Cada cop, més a prop de l’objectiu. En Jaume posa música relaxant per ambientar la classe. Com de costum, comencem a corregir un text. Cada cop els textos són més llargs i, sense adonar-nos, hi ha menys errades. Ara arribo jo, per trencar estadístiques.

    Finalitzades les correccions, ens dóna uns exercicis. En concret, tenim un full amb exercicis per detectar-hi errors. L’arran, el degut a i a nivell de, han estat protagonistes. He de dir que, tot i que són molt habituals, hem tingut dubtes.

    Ha passat una hora: perill! En Jaume comença a donar-li voltes al cap i quan passa això, comença l’acció. Diu que marxa per material, a veure amb què torna. No han passat ni dos minuts i ja ha trobat alguna cosa: dues bobines de llana. Comença a tallar-les i les col·loca a terra. Només ell sap el que està passant.

    Hi ha cinc talls de llana i cadascú ha d’estar dins d’un. En un segon, ens trobàvem en un arxipèlag. Puja la marea i les illes van desapareixent. Un element comú, l’illa que trepitja el Xavi s’enfonsa. Per sort, en va quedar una i ens vam poder salvar tots, tot i que el Xavi hi era dins. Seria qüestió de temps.

    Per finalitzar la sessió d’avui, en Jaume ens demana que fem un relat introductori de la nostra exposició, què trobarem i què volem destacar. Ens col·loquem per grups i comencem a fer campanya. Amb el recopilatori de fotografies i amb les vivències del personatge, comença una pluja d’idees. A contrarellotge, perquè no disposàvem de gaire temps, en Jaume marxa amb el nostre relat.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share