• B3 2a sessió

    Avui, primer, hem recordat què vam treballar en la sessió anterior. Tot seguit, hem comparat dues imatges de Sant Jordi (LLEGENDA SANT JORDI) i heu hagut de triar una de les dues opcions. Gairebé ha estat unànime la selecció: la de l’esquerra, la més clàssica. A continuació, hem format grups. Havíem de mirar de matar el drac que s’havia instal·lat a l’aula. El grup que resolia més ràpid el repte aconseguia uns privilegis. Obtenia les solucions dels exercicis. Així, jugant, hem conegut el model de prova del curs.

    Ens veiem el 23 d’abril.

     

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share