• C2 4a sessió

    Núm. expedient: 01
    Subdirecció Operativa de la Policia
    Ref.:#c2cast19

    RELACIÓ DE FETS

    18.06: Inici de la sessió. El professor fa una roda de preguntes a tots els alumnes. Persona per persona, en va recordant els noms i els va preguntant les impressions de la classe anterior.

    18.20: Un cop va passant la roda, és el meu torn i he dit: “Encara ho estic assimilant”.

    18.30: Es lliuren els textos dels companys de la classe i cadascú , de forma individualitzada, revisa les errades o faltes de puntuació del text en concret.

    18.30: Comencem amb els deures que havia encarregat el professor. Es visualitzen els textos a la pantalla i fem, un per un, la revisió de cadascun dels textos de forma oral i compartint-ne les idees principals.

    18.45: Van sorgint dubtes sobre ortografia o sintaxi i el professor els va resolent a mesura que van preguntant els companys. I també s’aprofita l’avinentesa per manifestar dubtes i plantejar preguntes.

    19.15: El professor reparteix pàmies per tal de premiar els que han elaborat els  textos de la sessió anterior i així poder anar estalviant, ja que serà l’única forma de realitzar pagar per sortir del camp de refugiats.

    19.25: La classe canvia el seu aire de concentració i dedicació, tot esdevenint un moment juganer. És el moment de fer grups i jugar al “Pedra, paper o tisora”. Estratègia, que de sobte ens  sorprèn, ja que  interromp el ritme de concentració de la classe i origina  rialles, alegria i podem treure tensió al moment. És sorprenent com aconsegueix alliberar-nos la tensió en els moments més indicats.

    19.35: Després d’haver fet unes partides del joc amb el grup de companys, ha fet roda de preguntes sobre quins serien els elements bàsics per poder elaborar un bon resum. Tothom ha dit la seva, però clar, no hem encertat totes les característiques. S’ha de remarcar que és complicat fer un bon resum d’un text i per això és bàsic saber les principals característiques que ha de reunir per fer-ho correctament. S’ha començat per remarcar que ha de ser breu, sense oblidar extreure la idea bàsica. S’ha de fer entenedor i concís. Han de ser endreçats; és una manera de posar en ordre les idees principals. I per últim ha de ser clar i comprensible.

    19.40: Tot just abans de marxar cap als nostres barracons, ens encomana la revisió dels nostres resums, però tenint en compte d’aplicar els criteris bàsics d’un bon resum. No s’ha d’oblidar que necessitem molts pàmies per poder ser lliures de les terres de la Catalunya Nord.

    19.45: Les últimes ordres del dia són que hem de tancar els ulls i posar el front sobre les mans, per tal d’assegurar-nos no mirar ni ser víctimes dels esdeveniments que es produiran. El professor assenyala els propers agents X,  Y (testimoni fotogràfic) i Z (qui escull el bolero).

    CONCLUSIONS

    Després de caminar al voltant nostre, jo seré la pròxima agent X. Hem de tenir ben clar que el professor farà ús de les seves tècniques i jugarà amb la nostra ment, no desvelar els autors dels fets. Tasca encomanada: el present expedient, del qual jo seré l’autora. Els meus companys no són ni tan sols testimonis d’aquella dura roda de NO reconeixement del professor.

    Agent X
    Regió del Llenguadoc-Rosselló

    Barcelona, 10 d’octubre de 2019

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share