• C2 8a sessió

    Núm. Expedient: 01
    Subdirecció Operativa de la Policia
    Ref: #c2cast19

     

    RELACIÓ DELS FETS SESSIÓ 

    18.00 h. Comencem la sessió fent un repàs del dia anterior. Tothom explica el “què”. Després, el professor ens suggereix posar-nos en posició de dormir, per tal d’assignar els nous agents  X,Y i Z.

    18.10 h. Iniciem un nou joc amb unes fotografies en forma de triangle. Hem de trobar les fitxes que falten per  completar la imatge. Seiem en grups de 4-5 persones per treballar-les. Però en Jaume s’assabenta que primer hem de comentar la relació dels fets del dia anterior.

    18.20 h. Comencem a corregir els possibles errors del text i, acte seguit, ho posem en comú com ho fem normalment a cada sessió.

    18.45 h. Hora del joc! Què tenim en comú? El professor ens ha tornat a sorprendre. Es tracta d’un joc ràpid, on ens fa preguntes i ens ajuntem segons la nostra resposta comuna. Ha estat molt divertit perquè al final s’ha quedat sol el professor: s’ha tornat a plantejar la qüestió del nostre conegut trio.

    18.50 h. Utilitzem el per què i el per a què en relació a l’operació Bolero. Treballem en grups. La periodista pregunta als agents secrets i respon el capità. Les dues preguntes que estem treballant ens serveixen doncs per practicar el per què i el per a què. El professor ens porta a un nivell d’imaginació molt alt. D’això, no n’hi ha dubte.

    19.10 h. Com puc obrir i tancar un article? Tornem a agafar les fotos, que representen tipus d’introducció i conclusió d’un article. Hem d’esbrinar quina finalitat té cadascuna.

    19.25 h. Pensem a partir de la nostra crònica una introducció i una conclusió. Veiem tipus d’introduccions i conclusions que poden ser diferents.

    19.45 h. Fem un nou curset ràpid de Twitter ,de com hem de publicar l’opinió i les respostes o piulades. Si t’equivoques l’hauràs d’esborrar perquè no es pot editar. Acabem la sessió d’avui.

    CONCLUSIONS

    Ha estat intensa ‒ o potser és que era dijous.

     

     

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share