• E3 4a sessió

  Hem recordat què vam fer dijous. Tot seguit, hem revisat les postals que vam escriure dijous. Hem continuat la sessió, convertint la passada en una postal. Hem votat la que ens ha agradat més. Hem jugat a elaborar una llista de compra. Hem comentat  com  ens havia anat la lectura del primer capítol del Llibre de cavalleries de Joan Perucho. Hem observat dos quadres i hem comentat similituds i diferències. En grup hem sabut qui és l’autor i la seva visió de la realitat. Finalment, hem observat atentament unes imatges de fets que van ocórrer el 1956.  Havíem de triar les que ens semblaven més relacionades amb la novel·la. Hem rebut la primera missió, però és un missatge força enigmàtic. Ens en sortirem?

   

  Aquesta ens ha semblat la millor, però podria haver estat una d’aquestes.

   

   

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share