• Els il·lustres (bàsic 2 tarda)

  Bon dia,

  Les dues últimes setmanes hem estat treballant en un projecte de curs: els il·lustres. En què consisteix? Havíeu de triar un personatge que us semblés interessant i explicar què va fer (repte 2 del curs). A més, en petits grups havíeu de posar en comú tots els personatges i triar-ne un. Un cop cada grup tenia un personatge seleccionat, en vau fer un mural i vau gravar un àudio explicant qui era i què va fer. Bona feina!

  Aquí teniu els murals i els àudios. Si no teniu el segell del passaport corresponent al mural i a  la gravació, demaneu-me’ls. Recordeu que, si m’heu entregat el repte 2, també us he de donar un segell.

  àudio Gaudí

  àudio Marie Curie

  àudio Alicia Alonso

  àudio Lorca

  àudio Helen Keller

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share