• E2 7a sessió

    A la classe passada vam revisar breument dos resums de classes anteriors, vam practicar la substitució  dels pronoms, també vam revisar les fotografies de la tasca i cadascú va explicar el motiu d’haver escollit la foto. Finalment, vam llegir dos poemes, el primer escrit per Anna Akhmàtova i el segon per Wislawa Szymborska, ambdós fan referència a la dona de Lot. El Jaume ens va explicar que Gemma Pasqual es va interessar per la dona de Lot, precisament perquè ella mateixa, com a dona, no és coneguda, sempre ho ha estat pel seu “error” o el fet de ser dona d’un home.

    Si voleu consultar la presentació, cliqueu aquí.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share