• Bàsic 1 (dilluns i dimecres de 16 h a 18 h)

  Bon dia,

  Durant les últimes sessions, hem treballat el present d’indicatiu dels verbs acabats en -ar, -ar-se, -ir i dels verbs “anar” i “fer”. També hem vist com expressar freqüència, els dies de la setmana, els mesos i les parts del dia.

  A més, hem vist com funcionen les hores en català. Amb tot això hem pogut explicar què fem un dia de cada dia (recordeu l’exercici del famós?). També hem après a indicar si una cosa ens agrada o no i si ens agrada moltíssim, molt, bastant…

  Si voleu repassar una mica:

  Verb agradar

  Quantitatius

  Opinions, gustos i preferències

  Exercicis quantitatius

  Exercici de les hores

  Quina hora és?

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share