• S’obren les inscripcions als cursos de català del 2n trimestre

    Voleu fer un curs de català?

    Si esteu fent un curs en aquests moments, us podreu matricular en els cursos del 2n trimestre en torn preferent. Us n’informarem a l’aula.

    Si sou nous alumnes, us hi podreu inscriure el 20 i 21 de desembre. Les proves de col·locació, que són un pas previ, es poden sol·licitar fins al 10 de desembre

    La sol·licitud de proves de col·locació i la inscripció són en línia: https://www.cpnl.cat/inscripcions/

    Els cursos que s’ofereixen en aquesta inscripció, amb una durada de 45 hores, començaran el 10 o 11 de gener i acabaran el 16 o 17 de març.

     

    El CPNL posa a disposició de la ciutadania una àmplia oferta de cursos generals i homologats, amb certificació oficial, des dels nivells inicials i bàsics, adreçats a les persones sense cap coneixement o amb pocs coneixements de la llengua, fins als nivells més avançats, per a aprenents que volen millorar o perfeccionar les seves habilitats comunicatives orals i escrites en català. L’oferta es pot consultar a través del cercador de cursos.

     

    Els cursos són gratuïts per als nivells inicials i bàsics per facilitar al màxim la introducció de nous parlants a l’aprenentatge de la llengua. Així mateix, els cursos de nivells més avançats disposen de reduccions del 50 % i del 70 %, d’acord amb determinats supòsits. En qualsevol cas, caldrà presentar la documentació que ho certifiqui durant el procés d’inscripció.

    Tota la informació necessària per preparar la inscripció i formalitzar-la és a l’espai “Inscriu-te a un curs” del web del CPNL.

     

    Per a més informació:

     

    Servei Local de Català de Castelldefels

    Centre Cívic Canyars-Poble Vell

    C. Església, 117

    castelldefels@cpnl.cat

    936 644 211

     

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share