• Torna el Cicle de Cinema Infantil en Català (CINC) a Castelldefels

    El Cicle de Cinema Infantil en Català de Castelldefels arrenca el mes d’octubre amb la pel·lícula Lightyear. Les projeccions seran dissabte 22 d’octubre i diumenge 23 a les 16 h al Cine Yelmo del Centre Comercial de l’Ànec Blau.

    El Cicle, organitzat pel Servei Local de Català de Castelldefels i la Federació Coordinadora de les AMPA, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de la ciutat i amb la col·laboració de Cine Yelmo i de l’Ajuntament de Castelldefels, forma part del CINC. Es tracta d’una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per fer créixer l’oferta i el consum de cinema infantil en català.

    Aquest Cicle ofereix un film en català al mes destinat al públic més jove de la ciutat. Les entrades per a qualsevol d’aquestes projeccions tenen un preu únic de 4 euros, que s’aplica a tothom sense necessitat de presentar cap tipus de val de descompte.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share