• 3 mesos de revistes digitals en català gratuïtes per a tot l’alumnat del CPNL i els participants del VxL

    L’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC), editors de revistes digitals en català, ofereix a  l’alumnat del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i als participants del Voluntariat per la llengua (VxL) 3 mesos d’accés lliure a les seves revistes. 

    L’iQUIOSC.cat és la plataforma digital de l’APPEC, que inclou més de 60 capçaleres de premsa i revistes digitals en català de temàtiques tan diverses com l’esport, la música, l’educació o el turisme. Ara per ara, poden gaudir de l’oferta de tarifa plana els més de 28.000 alumnes que s’han inscrit al CPNL aquest setembre i les gairebé 6.000 parelles lingüístiques del VxL actives actualment. A través de la lectura del catàleg de revistes, tant ells com els nous alumnes i participants del VxL podran reforçar l’aprenentatge de la llengua d’una manera pràctica i adaptada als seus interessos.

    S’hi podrà accedir a través del web i de dispositius mòbils amb sistemes operatius Android i iOS, les revistes es podran llegir en línia o descarregar-les, i caldrà abonar 0,01€ que serà retornat poc després.

    procés per subscriure-s’hi

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share