• Tertúlies VxL en català a la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado

  El mes de gener començaran dos grups de tertúlies en català organitzats pel Servei Local de Català i la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado. El grups, que estaran conduïts per voluntaris del Voluntariat per la llengua, estan adreçats a persones que tenen coneixements bàsics de català i volen adquirir fluïdesa a l’hora de parlar-lo. 

   

  Calendari  

  grup matí: del 16 de gener al 19 de març (dimarts de 12 h a 13 h)

  grup tarda: del 15 de gener al 18 de març (dilluns de 18 h a 19 h)

   

  Per participar-hi, cal ser major d’edat, tenir coneixements bàsics de català i inscriure-s’hi prèviament. 

  Les inscripcions es poden fer emplenant aquest formulari, per correu electrònic (b.castelldefels@diba.cat), presencialment (Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado, carrer Bisbe Urquinaona, 19-21) o per telèfon (93 636 96 97). 

  Print Friendly, PDF & Email

Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share