• “Elemental” al Cicle de Cinema Infantil en Català (CINC) de Castelldefels

  El mes de gener es projectarà Elemental  a Cine Yelmo Premium Castelldefels dins el Cicle de Cinema Infantil en Català. Les projeccions tindran lloc el dissabte 13 de gener i diumenge 14 a les 16 h.

  El Cicle, organitzat pel Servei Local de Català de Castelldefels i la Federació Coordinadora de les AMPA, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de la ciutat i amb la col·laboració de Cine Yelmo i de l’Ajuntament de Castelldefels, forma part del CINC. Es tracta d’una iniciativa de la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura per fer créixer l’oferta i el consum de cinema infantil en català.

  Es programa una pel·lícula mensual destinada al públic infantil i juvenil. L’entrada per a qualsevol de les projeccions tindrà un preu únic de 4 euros, que s’aplicarà a tothom sense necessitat de presentar cap val de descompte.

  Elemental

  Dissabte 13 de gener i diumenge 14 a les 16 h

  a Cine Yelmo Premium Castelldefels (l’Ànec Blau)

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share