• I Premis Ferran Miquel Benaiges i Pallarès

    Es convoca la 1a edició dels premis literaris de poesia i relat breu LGBTI en memòria de Ferran Miquel Benaiges, premis literaris de poesia i relat breu LGBTI en memòria de Ferran Miquel Benaiges i Pallarès (Tortosa, 1989-2023), professor de català al Consorci per a la Normalització Lingüística i lector de català a les universitats de Bamberg i Maynooth; així com activista pels drets de les persones LGBTI.

    Fins al dia 6 d’abril es poden presentar els textos a: premis@ferranjacqueline.cat

    El lliurament dels premis serà el dia 18 d’abril a la Universitat de Maynooth.

    Print Friendly, PDF & Email

Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share