• Nou grup de tertúlies VxL en català a l’Espai Municipal del Mar de Castelldefels

    El 26 d’abril començarà un grup de tertúlia en català organitzat pel Servei Local de Català i l’Espai Municipal del Mar. El grup, que estarà conduït per un voluntari del Voluntariat per la llengua, està adreçat a persones que tenen coneixements bàsics de català i volen adquirir fluïdesa a l’hora de parlar-lo. Per participar-hi, cal ser major d’edat, tenir coneixements bàsics de català i inscriure-s’hi prèviament: inscripció.

    Calendari: del 26 d’abril al 28 de juny (divendres de 17 h a 18 h).

     

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share